Pakej Felt

PAKEJ FELT 2012
PAKEJ 1 - Kuning
7 Warna
Saiz A4
RM 9.50 / pack



PAKEJ 2 - Merah
13 Warna
Saiz A4
RM 18 / pack



PAKEJ 3 - Kelabu
1 Warna Hitam
2 Warna Putih
6 Warna Kelabu
(9 Warna)
Saiz A4
RM 12.50 / pack



PAKEJ 4 - Biru
11 Warna
Saiz A4
RM 15.00 / pack



PAKEJ 5 - Unggu
10 Warna
Saiz A4
RM 13.50 / pack



PAKEJ 6 - Coklat
9 Warna
Saiz A4
RM 12.50 / pack



PAKEJ 7 - Hijau
12 Warna
Saiz A4
RM 16.50 / pack



PAKEJ 8 - Jingga
5 Warna
Saiz A4
RM 6.50 / pack


Pakej Felt Pelbagai Warna RM 25

Untuk pakej ni, semua pakej adalah :-
Kain felt polyester bersaiz lebih kurang A4
Harga setiap pakej = RM 25.00
Ada 19 warna yg berbeza
PERCUMA 1 pack fiber (seperti di gambar)
# harga tidak termasuk kos penghantaran


PAKEJ 9
Kod Warna :-
B1, B11, B9
C1, C7
H1, H5, H10
P1, P6
R1, R6, R11, R7
J1, J5
Y1
W1, W8


PAKEJ 10
Kod Warna :-
B2, B6
C2, C5
H2, H9, H7, H11
P2, P10, P7
R2, R5, R12
J2
Y2, Y6
W6, W2


PAKEJ 11
Kod Warna :-
B3, B8, B5
C3, C6
H3, H6, H8
P3, P8
R3, R13, R9
J3
Y3, Y5
W3, W7, W9


PAKEJ 12
Kod Warna :-
B10, B7, B4
C4, C9, C8
H4, H12
P4, P5, P9
R4, R10, R8
J4
Y4, Y7
W4, W5



64 comments:

  1. awk,presint 15 kt mana yer? sy kt presint 14 =)

    felt hitam and oren ada x? urgent juga nie...ley cntct sy x?
    sakura_blossom91@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Fa'izah ==> saya dh email ke awak (*_*),,v

    ReplyDelete
  3. salam..ibu..boleh tak bagi saiz untuk satu keping tu?

    ReplyDelete
  4. Alisya ==> saiz bg kain felt ni besar A4..

    ReplyDelete
  5. assalam..
    Boleh saya tahu macamana nak beli produk ni?
    n di mana leh amik sbb saya di presint 15 jugak ni...

    ReplyDelete
  6. cmne nak order yer??tlg email sy boleh..:)
    nurulyun91@gmail.com

    ReplyDelete
  7. NURUL==> saya telah email kpd awak..

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum .. Saya berminat nak beli . Tlg email kpd saya cara nk order . (:

    yashwashere@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. YASH ==> saya dh email ke awak (*_*)...v

      Delete
  9. aasalamulaikum..
    pakej 1-8 ade lg x??
    if sya nk beli sume tu cm ne??
    de discount x??

    ReplyDelete
    Replies
    1. AMEERA==> waalaikumussalam...
      pakej 1 - 8 masih ada stok.. kalau ameera nk order email akak ok..
      ruby_am05@yahoo.com

      Delete
  10. okay..
    btw yg ni felt jenis ape??
    y glembut or yg keras??

    ReplyDelete
    Replies
    1. AMEERA==> kain ni jenis polyester.. x la keras sgt. tp mmg senang nk potong..

      Delete
  11. salam , kalau nk beli set 1-8 brape ringgit? Email ke ainabalqis51@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Aina Balqis Yahya ==> saya dah email ke awak..
    (*_*)...v

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum kak...nak tanya.satu pack brp kuantitinya...?fiber tu yg untuk sumbat kat dalam felt kan?klau saya nak order fiber,brp harga?untuk delivery,sy collect sendiri boleh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bie ==> untuk pakej RM 25.00 ni ada 19 keping / warna yg berbeza. Fiber ni untuk diisi ke dlm craft felt la. saya dh email ke awak... (*_*)...v

      Delete
  14. salam..sume pakej ade lg ke? pakej 11 ade lg? klu nak pilih2 color sendiri boleh x? =) email sy > nurulhuda187@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. teacher nurul ==> wassalam.. Pakej 11 ada lg stok. Harga adalah tetap. Saya dah email ke awak yer. (^_^)...v

      Delete
  15. sy nak pakej 12 .. email sy..
    yauf.nfa13@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. nadia ==> saya dah email ke awak.. (*_*)...v

      Delete
  16. saya berminat untuk membeli kain felt. email saya
    ros.don47@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. bib ==> saya dah email ke awak (^_^)...v

      Delete
  17. Replies
    1. ziey ==> Pakej 12 dah habis, nanti klu ada saya akan warkan semula ok
      tQ (*_*)...v

      Delete
  18. saya berminat untuk membeli pakej 12 ada lagi tak? has_linda80@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. linda ==> saya dh email ke awak... (*_*)...v tQ

      Delete
  19. salam kak....
    saya perlukan kain felt warna meroon dan soft pink sahaja... akak ader tak jual dalam kuantiti besar... saya perlukan 2 meter kain felt bagi kedua2 warna ini... akak leh tak emeil saya.. adeqatiq85@gmail.com

    ReplyDelete
  20. salam kak,
    sy nak bli terus pd akak leh ke?
    sy kt putrajaya je ni..
    akak emel kt sy ye..
    amimah_azahar@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. salam..nak tanya.pakej 11 ada lagi x ?email saya esuriani@yahoo.com
    tq

    ReplyDelete
  22. masih ade supply ke ? how to order eh ? and boleh saye tau tebal die berape mm ? email to me please : ayn_ayob@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. Replies
    1. Isabel ==> apa maksud awak yer? xpaham :)

      Delete
  24. salam. nk tanya, Pakej Felt Pelbagai Warna tu masih ade x? klu nk order mcm mane? email sy hasnyza_azmi@yahoo.com

    ReplyDelete
  25. puan takda jual kain felt utk satu warna ke? memang kena beli by set or pakej? saya nk beli warna merah putih hitam dgn hijau gelap... klu ada boleh beli satu2 nti puan email sy ye. pastu sy nk tnya puan ada supply PVC leather tak?

    zulaikha92@live.com

    ReplyDelete
  26. Salam..klo berminat pakej no.10 tu campur harga pos ke kjg berapa ye..

    ReplyDelete
  27. salam.. nk tnye... klu beli felt ni.. pos ke miri bpe ek?? leh email kn cmne.. ni email sy... cik.pingu@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. Salam sy nk tny lau nk bli pakej 12 bpe ek skli ngn pos?? Email dkt miss_spongebob1989@yahoo.com

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. Salam... saya nak order yang PAKEJ 2 - Merah , erm... alang2 dah tinggal kat putrajaya, kita jumpa leh? Saya kat presint 17 tu je... nanti contact ye tsstudio88@gmail.com

    ReplyDelete
  31. kalu saya nk buat keychain 150 pcs, saya perlu ambik pakej yg mn? brapa plk harga utk 150pcs keychain ring?
    brapa byk yg fiber yg saya perlukan?
    info saya pls.... waizenfz@gmail.com.
    saya nk guna utk mjlis 28/12 ni.

    ReplyDelete
  32. apa beza felt acrylic dgn polister?. kalu nk buat bantal sesuai felt yg jns mn?

    ReplyDelete
  33. semua soalan sudah dijawab..
    (*_*)...v tgk email anda yer... tq

    ReplyDelete
  34. nak order pakej 7

    aaascreative@gmail.com
    area seremban n9

    ReplyDelete
  35. boleh saya dapatkan alamat awk di presint 15?
    saya pun di putrajaya jgak, presint 9. berminat nk cari supplier kain felt. tq.
    emel saya : hilliyatulaulia@gmail.com

    ReplyDelete
  36. salam. saya berminat nak order felt.. tp boleh sy tahu, felt ni ade berape jenis ye? erm, pakej 10 dan 11 ade lagi ker?.. assesory yg lain seperti keychain ring ada jugak ke? dikira cam mane?
    email sy: youth18_fiza@yahoo.com

    ReplyDelete
  37. Salam...bleh email kt sy x quotation...sgt berminat nk beli..
    nurulsyamila@gmail.com

    ReplyDelete
  38. As salam
    Pakej 5 dan 10, ada lagi tak? Sy duk putrajaya. Nak ambik petang atau malam ni boleh ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dan butang

      CODE BT01
      16.4 mm X 15.2 mm
      LADYBUG BUTTONS

      RM 3.50 / 1 pack / 20pcs

      CODE BT06
      12.7 mm
      NZ BUTTONS

      RM 2.70 / 1 pack / 20pcs

      Delete
  39. assalamualaikum sis, masih ada lagi felt cloth? cmne nak beli? postage ke sarawak berapa?

    ReplyDelete
  40. Pm sye harga utk semua. Zulaikha.zainal88@yahoo.com

    ReplyDelete
  41. ada jual tak kain felt ni pakej color tu... aiza_suzira@hotmail.com

    ReplyDelete
  42. ada lagi tak jual felt ni? sy nak order. urgent.
    etty1928@yahoo.com

    ReplyDelete
  43. assalam....macam mane nak order ye??

    ReplyDelete
  44. salam, macam mana nak order? ada lagi ke stok?

    ReplyDelete
  45. saya berminat untuk membuat tempahan....boleh email saya di norazlin8990@gmail.com

    ReplyDelete
  46. Puan..boleh x sy nk dapatkan kain felt ni dlm mggu nie sblm jumaat..plz..puan email sy di jmrissa@hpj.gov.my

    ReplyDelete
  47. Saya berminat nak buat tempaha. Whatsapp +60184664023/zierazmr@yahoo.com

    ReplyDelete
  48. assalamualaikum puan...kedai puan kat mana ye? dekat dgn mydin ?

    ReplyDelete
  49. email saya atiramim06@gmail.com ..

    ReplyDelete
  50. email saya atiramim06@gmail.com ..

    ReplyDelete
  51. assalamualaikum puan...kedai puan kat mana ye? dekat dgn mydin ?

    ReplyDelete
  52. assalamualaikum...saya berminat nk order kain felt...whatsapp saya di no 011-2326-8851 (contact Aza)

    ReplyDelete